Van alle markten thuis

The Bastard

Ben je op zoek naar een alleskunner op het gebied van een barbeque dan kun je niet om The Bastard heen, grillen, roken, barbecueën en zelfs een pizza kun je bakken. Maar liefst vijf soorten modellen waar je een keuze uit hebt, sommige modellen zijn er in meerdere uitvoeringen. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit een model met of zonder onderstel, handig om de bbq bijvoorbeeld op tafel te kunnen zetten om eenvoudig een maaltijd te bereiden. 

Kies het goede formaat

Ook wanneer je een kleinere tuin hebt of alleen een balkon, kun je uitstekend gebruik maken van The Bastard. Het kleinste formaat is perfect om met twee of drie personen gebruik van te maken, een grilloppervlak van 26 cm doorsnede zorgt hiervoor. Een model groter heeft een doorsnede van 42 cm om te grillen en te roosteren, perfect om dit formaat in te bouwen in je buitenkeuken. Dit formaat is ook leverbaar met een onderstel en zijtafel om alleen te staan.

The Bastard

Verschillende kleuren

Zowel het kleinste formaat als de andere grotere modellen, zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren. Het grootste formaat van The Bastard, is als enige in een kleur te verkrijgen. Met de enorme grillplaat kun je tot maar liefst 8 personen lekker grillen en bakken, perfect als je een feestje geeft waarbij je vrienden lekker blijven eten. Het onderstel is erg stabiel, tevens is de barbeque ook voorzien van twee zijtafels om al je accessoires tijdens het bereiden van je eten op te leggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *