Perfecte maaltijd voor elke gelegenheid

Catering Horst

Of je nu een verjaardag viert in je tuin of je bent een organisator van een muziekfestival, in beide gevallen kun je gebruik maken van de mogelijkheden betreft de arrangementen om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Een compleet arrangement, of een heerlijke buffet waarvan je kunt genieten. Catering Horst kan dit allemaal voor je verzorgen, geen zorgen over bijzaken als stokbrood of sausjes want ook die kunnen worden geleverd door henkaarts.com. 

Heerlijke bbq met vrienden

Je bent met vrienden een leuke dag aan het houden, is het niet geweldig om dit passend af te sluiten met een heerlijke bbq waar je nergens omkijken naar hebt? Zelfs de bbq met gasfles wordt geleverd, en de afwas wordt voor je gedaan. Beter kan het niet, daarnaast geniet je van het lekkerste vlees, salades, stokbrood, sauzen en zelfs het toetje kan worden geleverd. Heb je echt een feest te vieren, maak dan gebruik van muziek en verlichting wat ook beschikbaar is.

Catering Horst

Verschillende soorten buffetten

Wanneer je op zoek bent naar verschillende buffetten ben je bij Catering Horst ook aan het goede adres, van een eenvoudig buffet tot uitgebreide die van overal van zijn voorzien. Of je nu gaat voor het alom klassieke buffet, of een meesterlijk buffet wat erg uitgebreid is. Wil je een thema aan je feest geven, dan is het Biergarten buffet erg leuk om te kiezen, natuurlijk mogen hier de Duitse worsten niet ontbreken. Maar ook de lekkerste salades en sate van kippendijen zijn van de partij. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *