Bastard Medium, waar moet je op letten?

bastard medium

Als je de Bastard aanschaft moet je wel rekening houden met een aantal dingen zoals de prijs, onderhoud en welke accessoires je erbij krijgt.

Als je een Bastard Medium aanschaft en je van plan bent om hem veel te gebruiken, vooral tijdens de zomer? Is het wel belangrijk dat je hem telkens goed schoonmaakt, naast het schoonmaken na gebruik is het belangrijk dat je hem gewoon goed onderhoud. Omdat het de bastard gemaakt is van industrieel keramiek is het gewoon heel belangrijk dat je hem goed schoon blijft maken, zo heb je er het langst plezier van. 

bastard medium

De schoonmaak

Als je de Bastard Medium wilt gaan aanschaffen zou je rekening moeten houden met de prijs. Aangezien de bastard erg duur is, dus als je niet teveel wilt besteden kan je beter een andere soort kiezen. Als je de Bastard misschien wilt kopen, hou rekening met zo’n duizend euro niet niks dus! Als je de Bastard wel aanschaft moet je vooral rekening houden met de onderhoud van de barbeque. Want door de keramieken materialen moet je zorgen dat je de barbecue goed schoonhoud. Als je dat niet doet blijven allerlei vet en etensresten op het materiaal zitten. Als er veel vet op de Bastard is blijven zitten na het bakken, kan je het volgende doen. Je kan de bastard ongeveer een half uurtje aanzetten en laten branden, niet te lang want je wilt het materiaal ook niet onnodig beschadigen. De andere onderdelen kan je schoonmaken met stoffer en blik, en wat natte doeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *